Opel Magyarország Járműgyártó Kft.

Energiatudatlanok a magyar családok

2012.09.20 Olvasási idő:

Késnek a kétoldalas alaptájékoztatók

Késik a kiemelt befektetői információkat tartalmazó tájékoztatók elkészítése, az Országgyűlés ugyanis haladékot adott az alapkezelőknek az új befektetési alapokról szóló törvény bizonyos részeinek való megfelelésre.
2012.06.06 Olvasási idő:

A csőd múlik a kötvénycserén

2012.03.09 Olvasási idő:

Semmi jóra nem számíthatnak a frankhitelesek

Lassul a kínai gazdaság, „csupán” 8,9 százalékkal nőtt a GDP 2011 utolsó negyedévében. Ez 2,5 éve a legalacsonyabb GDP statisztika, de az előzetes várakozásokat így is felülmúlta az adat, mivel az csak 8,7 százalék volt – kezdi napi devizapiaci kommentárját Karsai Péter, a Commerzbank közgazdásza.
2012.01.17 Olvasási idő:

A Fed átfordítás hadművelete akár káros is lehet

Az amerikai jegybank (Federal Reserve, Fed) szokatlan késlekedés után (a nyilatkozat mintegy 8 percet késett a meghirdetett időponthoz képest) bejelentette, hogy a piaci körökben Operation Twist (átfordítás hadművelet) néven elhíresült, a hozamgörbe kiegyenesítését célzó programba kezd. Ez gyakorlatilag meg is egyezik az előzetes elemzői várakozásokkal - írja elemzésében a Saxo Bank.
2011.09.23 Olvasási idő:

OEP: mielőbb végre kell hajtani a kormány gyógyszerkassza-tervét

Az OEP főigazgatója szerint, ahhoz hogy ne lépjék túl a gyógyszerkassza idei évre tervezett 343 milliárd forintos keretét minél előbb végre kell hajtani a kormány által vázolt intézkedési tervet. Sélleiné Márki Mária szigorúbb szabályozást várna a gyógyászati segédeszközök tekintetében.
2011.05.18 Olvasási idő:

Esélyt kapott a sertéságazat

Csökkentheti a hazai gazdák gondjait a németországi export
2011.01.24 Olvasási idő:

Mit tervez a kormány az egészségüggyel? Élő videóközvetítés

Merre tart az egészségügy? – Stratégia, szerkezetváltás, működésfejlesztés, finanszírozás címmel tartja XXI. egészségügyi szakkonferenciáját ma a Világgazdaság. A konferenciáról élő videóközvetítést adunk.
2010.11.04 Olvasási idő:

Megközelíthetetlen, behavazott parkolók: mégis fizetni kell

Annak ellenére is fizetni kell a parkolásért a fővárosban, hogy egyes helyeken a majd félméteres hótól nem is lehet parkolni. A parkolási cédulákat ellenőrzők azonban nem seperhetik le a szélvédőket.
2010.02.01 Olvasási idő:

Távozik az MNV-től Benedek Fülöp

2009.12.04 Olvasási idő: