OTSZ

Az idén már hiába várnak tarifaemelésre a taxisok

A főváros szerint ha akarna, sem tudna hozzányúlni a díjakhoz. Metál Zoltánék máshogy látják.
2021.11.16 Olvasási idő:

Nyugdíjas szervezet alakul

Magánszemélyek, az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség (OTSZ) szervezésében, megalakítják a Takarékos Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezetet, az új szövetkezetbe a cégbejegyzést követően várhatóan év végétől lehet majd belépni.
2017.09.07 Olvasási idő:

A tagok kétharmada bojkottálta az OTSZ közgyűlését

Az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség (OTSZ) közgyűlést tartott csütörtökön, ezt azonban először határozatképtelenség miatt el kellett halasztani, mivel tagságának kétharmada távolmaradással "tüntetett" az elnökség által beterjesztett javaslatok ellen - tájékozatta Németh Kornél, a Takarékbank elnöki kabinetjének vezetője az MTI-t csütörtökön este.
2015.05.14 Olvasási idő:

Demján: a szocialista világban is nagyobb szabadságuk volt a tagoknak

Az elfogadott jogszabály alapján gyorsan és erőszakosan át lehetne rendezni a takarékszövetkezetek piacát. Az állam mélyen áron alul akar többségi tulajdonossá válni – mondják a takarékok.
2013.07.05 Olvasási idő:

Megerősítették: Lemondott a TakarékBank elnök-vezérigazgatója

Lemondott és azonnali hatállyal távozott posztjáról Csicsáky Péter, a Takarékbank elnök-vezérigazgatója.
2013.07.02 Olvasási idő:

Demján levélben tiltakozott Orbánnál

Demján Sándor elfogadhatatlannak tartja, hogy a Takarékbankban meglévő tulajdoni arányokat egyoldalú beavatkozással megváltoztatják, ezt még a törvényjavaslat elfogadása előtt közölte a miniszterelnökkel - derül ki az Origo által ismertetett levél tartalmából.
2013.06.29 Olvasási idő:

A hitelezés felpörgetését ígérik a Takarékszövetkezetek

A Magyar Fejlesztési Bank képviselőinek a TakarékBank felügyelő bizottságába való beválasztásával lezárult a tulajdonosváltás a Takarékszövetkezeti Integráció központi bankjában. Az állami tulajdonos révén a takarékoknak nagyobb szerepe lehet a gazdaság és a lakosság hitelezésében – olvasható az Országos Takarékszövetekezeti Szövetség (OTSZ) közleményében.
2012.12.14 Olvasási idő:

Takarékok: együttműködnek az állammal, de őrzik önállóságukat

Szorosabbá válik az együttműködés az országos takarékszövetkezeti integráción belül, az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség tagjainak döntése nyomán – mondta el Varga Antal, az OTSZ ügyvezető igazgatója.
2012.11.29 Olvasási idő:

Megvan, mit akarnak a taxisok

Az egységes sárga tetőfólia mellett 550 forintos alapdíjat, 290 forintos kilométerenkénti díjat és 72 forintos várakozási díjat is szeretne a taxiszövetség Budapesten.
2012.10.10 Olvasási idő:

Demján: Csak blöff a 9 százalékos THM

A legutóbbi adatok szerint 20 milliárd forintnyi hiteligénylést fogadtak be a takarékszövetkezet a végtörlesztés kapcsán. A pénzintézetek elsődleges feladata a tegnap megtartott országos ünnepség fő üzenete szerint, hogy megőrizzék a betétek értékét, és ne bonyolódjanak kockázatos pénzügyi műveletekbe.
2011.10.27 Olvasási idő: