Szonda Ipsos

TGM: A szívós harchoz növelni kell a szakszervezetek létszámát

A szakszervezetek jövőjéről tárgyaltak a szakértők a "Szakszervezetek a politikai térben, szakszervezetek politikai szerepe" című konferencián.
2011.11.04 Olvasási idő:

Ön jobban érzi magát az Európai Unióban? - Mások igen

A Szonda Ipsos közvélemény-kutatása szerint az EU-elnökség kezdete óta a magyarok jobban érzik magukat az Európai Unióban.
2011.01.11 Olvasási idő:

Egyre többen otthoni használatra vesznek mobilinternetet

Az elmúlt két évben a kategória fejlődésével, elterjedésével párhuzamosan javult az emberek véleménye a mobilinternetről: folyamatosan növekszik azok aránya, akik megbízhatónak és megfelelően gyorsnak tartják a mobilinternetet – derül ki a Telenor és a Szonda Ipsos közös kutatásából.
2010.10.04 Olvasási idő:

Mindenhol a Fidesz vezet

Nőtt a Fidesz és az MSZP közötti különbség – derül ki a Szonda Ipsos szeptember közepén végzett közvélemény-kutatásában, amit a Népszabadság ismertetett.
2010.09.29 Olvasási idő:

Egyedül a fővárosban szoríthatja meg a Fideszt az MSZP

Az önkormányzati választások előtt a Fidesznek a legerősebbek a pozíciói, de a parlamenti voksolást megelőző szinten tartja magát a szocialista párt és a Jobbik is - derül ki a Szonda Ipsos felméréséből, amit a Népszabadság ismertet.
2010.09.01 Olvasási idő:

Fizessenek útdíjat a kamionok: az ötlet tetszik a magyaroknak

A magyarok nagy többsége támogatja, hogy a kamionok közlekedéséért útdíjat kelljen fizetni - derül ki a Szonda Ipsosnak a Levegő Munkacsoport megbízásából készített közvélemény-kutatásából.
2010.07.17 Olvasási idő:

Már biztos „dobogós” a Jobbik

Ha most vasárnap lennének a választások a válaszadók 35 százaléka a Fideszre, 12 százalékuk az MSZP-re, 10 százalékuk a Jobbikra, 2 százalékuk az LMP-re, és 1 százalékuk az MDF-re szavazna – derül ki a Szonda Ipsos legfrissebb felméréséből.
2010.03.11 Olvasási idő:

Csak a lózungok érdekelnek minket?

Nem véletlen, hogy a pártok kampányaikban csak két materiális téma kap hangsúlyos szerepet – derült ki a Magyar Fogyasztó Platform (MFP) legutóbbi konferenciáján.
2010.02.22 Olvasási idő:

Nem ég választási lázban az ország - Alacsony a részvételi hajlandóság

Kevés hatása van a pártok választás előtti mozgolódásának, a részvételi hajlandóság egyelőre nem emelkedik, s az év fordulóján a politikai erőviszonyok sem igazán változtak - derül ki a Szonda Ipsos felméréséből, amit a mai Népszabadság ismertet.
2010.01.18 Olvasási idő:

Sólyom és Orbán elhúzott a többiektől a népszerűségi listán

Kiemelkedik a politikusok népszerűségi listáján Sólyom László és Orbán Viktor, 9-10 pont előnyük van a harmadik helyen álló Szili Katalinnal szemben, aki egyébként a legnépszerűbb kormánypárti politikus – derül ki a Szonda Ipsos közvélemény-kutatásából, amit a Népszabadság ismertet.
2009.11.23 Olvasási idő: