Szűcs Erika

Nem kell majd túlóradíjat fizetni? Módosítások a munka törvénykönyvében

Megdöbbentő mértékben kívánja visszavágni a munkavállalók jogait a kormány – írja a FigyelőNet. Egyebek mellett hosszabb lenne a próbaidő, s kettőnél több részletben is ki lehet majd adni a szabadságot, de a túlórákat sem lesz majd kötelező kifizetni. Az Orbán-kormány Gyurcsányék egy ideiglenes szabályát is véglegesíti.
2011.04.20 Olvasási idő:

Bulgária: autópályák nélkül nem megy

2009.09.01 Olvasási idő:

"Ez nem végkielégítés" - milliókat kapnak távozó miniszterek

A jelenlegi szabályok szerint több távozó miniszter is részesül végkielégítésben a mostani kormányváltás során. A kormánytagok közül Gyurcsány Ferenc miniszterelnöknek és Göncz Kinga, Szilvásy György, illetve Veres János távozó minisztereknek jár a végkielégítés.
2009.04.15 Olvasási idő:

Szűcs Erika: egymillió munkahely hiányzik!

Egymillió munkahely hiányzik a rendszerváltás óta Magyarországon - mondta Szűcs Erika szociális és munkaügyi miniszter egy vállalatvezetői fórumon csütörtökön Ajkán.
2009.04.09 Olvasási idő:

Baltikum: leminősítve

Egy fokozattal leminősítette mindhárom balti ország hitelbesorolását a Fitch. Az új besorolás tükrözi a romló gazdasági kilátásokat, melyek további nyomást helyeznek a makroökonómiai keretekre.
2009.04.08 Olvasási idő:

Közfoglalkoztatás százezer embernek

A közfoglalkoztatási program keretében várhatóan közel százezer ember jut munkához az idén - közölte Szűcs Erika, szociális és munkaügyi miniszter szombaton Nyíregyházán sajtótájékoztatón.
2009.03.28 Olvasási idő:

Szűcs Erika: a válság jót is hozhat Magyarországnak

Több tízmilliárd forint hazai és uniós támogatást szán a kormány arra, hogy munkahelyeket mentsenek meg. Ezt Szűcs Erika szociális és munkaügyi miniszter mondta a beol.hu-nak adott interjújában.
2009.03.21 Olvasási idő:

Jegybankelnökök nyilatkoztak, beerősített a forint

Erősödni kezdet a hazai fizetőeszköz árfolyama a bankközi deviza piacon. A forint kurzusa az euróval szemben 297,73-ig kapaszkodott péntek délután, majd zárás előtt 298 forint körül ingadozott.
2009.03.20 Olvasási idő:

Nagy a tülekedés a szocialistáknál - Juhász vesztes lehet

A pártelnöki székért nincs verseny, az elnökségi posztokért viszont nagy a tülekedés.
2009.03.17 Olvasási idő:

Visszatér-e az 1929-es nagy válság?

2009.03.16 Olvasási idő: