Extra

Lezárták az M0-ást: több kilométeres a dugó, hatalmas a káosz

A rengeteg baleset mellett az útjavítások is okozhatnak kellemetlenségeket az autóval közlekedőknek. Van olyan autópálya-szakasz, ahol nyolc kilométer hosszú a dugó.

Baleset miatt megállították az M0-s autóút forgalmát az M1-es autópálya felé az M5-ös autópálya csomópontjánál – közölte szerdán délelőtt az Útinform. Azt írták, hogy az autóút 29-es kilométerében történt baleset miatt már az M5-ös autópályáról sem lehet felhajtani az M0-s autóútra az M1-es autópálya felé, ezért aki teheti, menjen tovább, és az M51-es autóúton kerülve hajtson fel az autóútra. 

Aki teheti, az M51-es autóúton kerülve hajtson fel az autóútra.
Fotó: Lakatos Péter / MTI

A katasztrófavédelem azt közölte, hogy egy tehergépkocsi és egy furgon ütközött össze az autóúton.

Az M0-s autóút déli szektorában, az M5-ös autópálya felé, a 6-os főúti csomópontnál javítási munkálatokat végeznek, míg a 13-as kilométernél két sávra szűkül az útpálya. Itt csak kisebb torlódásra lehet számítani a beszámolók szerint – írta a Blikk. Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, a kerekharaszti pihenőhelynél, az 51-es és az 50-es kilométernél munkavégzés miatt csak egy sávon halad a forgalom, a dugó itt mindössze egy-két kilométer hosszúságú.

Munkavégzés miatt az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a pákozdi pihenőhely után csak egy sávon halad a forgalom, a torlódás itt sem számottevő.

A magyar–ukrán határszakaszon, Záhony határállomás előtt az erős tranzitforgalom miatt 17 kilométeres a kilépő kamionsor, míg a magyar–román határszakaszon, Csanádpalota határátkelőhely előtt a kilépésre várakozó kamionsor hossza körülbelül két kilométer.

Óriási bejelentést tett Lázár János: ingyenessé tennék a 14 éven aluliaknak a tömegközlekedést

Az építési és közlekedési miniszter egy exkluzív klubesten beszélt nyíltan a terveiről. Lázár János azt mondta, soha ennyien nem használták még a MÁV és a Volán járatait.

 

torlódás autópálya M0-s csomópont autóút
Kapcsolódó cikkek