Extra

Eddie Murphy visszatér a Beverly Hills-i zsaruval – itt a friss fotó a forgatásról

Harminc év után jön a Beverly Hills-i zsaru negyedik része a Netflixen. Az első három rész 712 millió dollárt hozott világszerte.

A Netflix először osztott meg egy képet az Eddie Murphy főszereplősével készült Beverly Hills-i zsaru című film negyedik részéből. Az Empire szerint Mark Molloy rendezi az akcióvígjáték következő részét, amelyben Eddie Murphy karakterének, Axel Foley védőügyvéd lányát Taylour Paige alakítja, aki a történet szerint bevonja az apját egy rendőrségi ügybe. A történetben további két új rendőr karakter is feltűnik Kevin Bacon és Joseph Gordon-Levitt alakításában.

A visszatérő franchise producere Jerry Bruckheimer, aki az első két részt is csinálta. Bruckheimer elmondta, Murphy és Gordon-Levitt erős komikus párost alkot. „Joseph nagyszerű férfi partner Eddie számára” – mondta.

Ha Eddie Murphy bármikor járt a forgatáson, soha nem lehetett tudni, hogy mi fog történni. Az azonban biztos volt, hogy mindig nagyon zseniális dolog lesz belőle

– tette hozzá Bruckheimer, aki a Magyarországon forgatott Gemini Man című akciófilm producere is volt.

A Beverly Hills-i zsaru sztárjai között visszatér Judge Reinhold, John Ashton, Paul Reiser és Bronson Pinchot is. 

Világszerte több mint 234 millió dollár bevételt hozott a pénztáraknál az első rész, amelyet 1985-ben a legjobb eredeti forgatókönyv Oscar-díjára jelöltek. 

Az első rész zeneszerzőjét jelölték BAFTA-díjra, Eddie Murphyt és a filmet pedig Golden Globe-díjra is felterjesztették. 

Az első három részt a Paramount Pictures forgalmazta, a negyedik filmet a Netflix mutatja be. A filmek 712 millió dollárt hoztak világszerte. A negyedik rész, amely harminc évvel a harmadik után érkezik, valamikor 2024-ben debütál. 

Címlapkép: Matt Winkelmeyer/FilmMagic

Beverly Hills-i zsaru Eddie Murphy Netflix
Kapcsolódó cikkek