Extra

Készül a Top Gun 3.

Állítólag már tavaly ősz óta zajlik a Top Gun harmadik részének az előkészületi munkálatai. A következő években Tom Cruise elárasztja a mozikat, miután több projektje is készül.

A Top Gun: Maverick 2022-ben letarolta a mozikat. Az 1986-os alkotás második részéről nem sokat várt a szakma, a megjelenése előtt többen nem értették, hogy minek folytatást készíteni egy majdnem 40 éves filmnek. Végül Tom Cruise mindenkire rácáfolt, az év legnagyobb sikerfilmjét szolgáltatta, amelyet hosszú hónapokig le sem lehetett venni a mozik műsoráról a hatalmas érdeklődés miatt.

Members of the cast pose upon arrival for the UK premiere of the film "Top Gun: Maverick" in London, on May 19, 2022. (Photo by JUSTIN TALLIS / AFP)
Fotó: JUSTIN TALLIS / AFP

A Top Gun: Maverick 1,5 milliárd dollárt gyűjtött össze globális szinten, ami jól mutatja, hogy a közönségnek szüksége volt egy, a 80-as évek amerikai akciófilmjeit idéző történetre. Borítékolható volt, hogy egy ekkora sikert nem lehet figyelmen kívül hagyni, így már készül is a Top Gun harmadik része – számolt be róla az IGN Hungary.

A harmadik vadászrepülős kalandhoz visszatér a Top Gun: Maverick társírója, Ehren Kruger és rendezője, Joseph Kosinski is.

Természetesen Cruise is ismét ott lesz a pilótafülkében, a fiatal színészek közül pedig Miles Teller és Glen Powell tér vissza.

Tom Cruise egyébként egymaga megtöltheti a mozikat a következő években: a Warner Bros.-szal több filmre szóló szerződést kötött, miközben jelenleg a Mission Impossible 8-on dolgozik. Ezen kívül egy sci-fit is forgat, amelynek egyes jeleneteit valójában a világűrben rögzítik.

Egymást falnák fel a Top Gun Maverick gyártói

A Skydance még feleakkora sincs, mint a Paramount, mégis lenyelné a nagy múltú hollywoodi stúdiót.

 

Top Gun: Maverick paramount Tom Cruise film
Kapcsolódó cikkek