
Kiderült, mi Magyarország Itala: tokaji koktélok taroltak a versenyen
Az idén első alkalommal megrendezett verseny célja a hazai bartenderek kreativitásának bemutatása, valamint a hazai alapanyagok és gasztronómiai örökség hangsúlyozása volt a koktélok világában.

Takács-László Bernadett két koktéllal nyűgözte le a zsűrit, amelyek már megkóstolhatóak a Minaro Hotel Tokaj MGallery bárjában.
Tokaji inspiráció hozta el a koktél sikerét
A Legjobb Alkoholmentes Koktél díját, a Feel Free This Is The Forest kreációval nyerte el Bernadett. Fő alapanyaga a Historia alkoholmentes gin, Zsirai Verjus, Csicsörke fenyőrügyszirup, aquafaba és saját készítésű fenyőrügypor.
A másik versenykoktél, a Drunk Barbie from Tokaj saját termesztésű eperből, Bestillo birsalmapálinkából, rózsasziromból, rakamazi jonagold almaléből, Mézes Gergő selyemfűmézzel készült házi szirupból, lime-léből és aquafabából áll.
Takács-László Bernadett, a Minaro Hotel Tokaj MGallery bármenedzsere elmondta, nagyon boldog, hogy a Minarot képviselve ilyen fontos szakmai díjat ért el.
Két éve nyílt a luxushotel
Közel két éve tízmilliárd forintos beruházás valósult meg a Minaro Hotel felépítésével, 4,5 milliárd forint kormányzati támogatással – írta a Boon.
Ezzel tovább erősítette Tokaj-Hegyalja turisztikai vonzerejét az ötcsillagos szálloda a térségben.
Az új, százszobás hotel a térség vezető felső kategóriás üdülőhelyévé vált.





