Az idén első alkalommal megrendezett verseny célja a hazai bartenderek kreativitásának bemutatása, valamint a hazai alapanyagok és gasztronómiai örökség hangsúlyozása volt a koktélok világában.
Takács-László Bernadett két koktéllal nyűgözte le a zsűrit, amelyek már megkóstolhatóak a Minaro Hotel Tokaj MGallery bárjában.
A Legjobb Alkoholmentes Koktél díját, a Feel Free This Is The Forest kreációval nyerte el Bernadett. Fő alapanyaga a Historia alkoholmentes gin, Zsirai Verjus, Csicsörke fenyőrügyszirup, aquafaba és saját készítésű fenyőrügypor.
A másik versenykoktél, a Drunk Barbie from Tokaj saját termesztésű eperből, Bestillo birsalmapálinkából, rózsasziromból, rakamazi jonagold almaléből, Mézes Gergő selyemfűmézzel készült házi szirupból, lime-léből és aquafabából áll.
Takács-László Bernadett, a Minaro Hotel Tokaj MGallery bármenedzsere elmondta, nagyon boldog, hogy a Minarot képviselve ilyen fontos szakmai díjat ért el.
Közel két éve tízmilliárd forintos beruházás valósult meg a Minaro Hotel felépítésével, 4,5 milliárd forint kormányzati támogatással – írta a Boon.
Ezzel tovább erősítette Tokaj-Hegyalja turisztikai vonzerejét az ötcsillagos szálloda a térségben.
Az új, százszobás hotel a térség vezető felső kategóriás üdülőhelyévé vált.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.