Világgazdaság

Navracsics: a nemzeti nyilatkozat nem diktatórikus

Nem tervez prezidenciális rendszert létrehozni a kormány - szögezte le egy lapinterjúban a közigazgatási és igazságügyi miniszter, aki elmondta azt is: a mai tudása szerint nem lesz váltás a Sándor-palotában.

Nem tervezi a kormány, hogy prezidenciális köztársaságot hozzon létre - erősítette meg Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter a Népszabadságnak adott interjújában.

Arra a megjegyzésre, hogy a nemzeti együttműködési nyilatkozat kifüggesztésével a kormánynak sikerült az ellenzéket egységfrontba kovácsolni, a miniszter azt mondta: a nyilatkozat alapértékeket munka, család, egészség, rend rögzít, amelyekkel, feltételezése szerint, az ellenzék is egyetért.

És - mint mondta - olyan deklarációról van szó, amelynek szövege nem demokráciaellenes és nem diktatórikus.

Nézze meg, hogy hol függesztették ki a nyilatkozatot

Bankmentő csomag Egészségbiztosítás Autók BÉT - Napi események Devizakereskedőknek logisztika műkincspiac elemzések - Gazdaság és Pénzügy sztrájk KSH Pénzügyi és gazdasági válság Pályázati forródrót infrastruktúra-fejlesztés Schmitt Pál Ivan Gašparovič raktározás turizmus concorde British Petrol Malév A szerkesztő ajánlja makroadatok Vállalati jelentések LMP-ügyek Waberer's Holding Zrt. Raiffeisen forintárfolyam Orbán Viktor Sándor PalotaA második Orbán-kormány Felmérések autóipar Elemzői vélemények A második Orbán-kormány Bűnügyek katasztrófák A KSH jelenti repülés Reklám és Média makromutatók mezőgazdaság MSZP-ügyek Élelmiszerpiac A munka világa fogyasztóvédelem Deviza- és árupiac Fúzió és akvizíció Zöld ügyek Nemzeti Együttműködési Nyilatkozat utazás Gazdák és termelők Befektetési lehetőségek Mol Sólyom László Vaskerék EU aloldal Tudomány - Kultúra Navracsics áruszállítás OECD infokommunikáció Gázvezetékek Volánbusz Zrt. BP (British Petroleum)