ablon

Új fejlesztések az Ablonnál

Megkezdi az Ablon csoport a Liszt Ferenc Repülőtér közelében lévő az Aiport City Logisztikai Park harmadik fázisának fejlesztését a H épületének megépítésével.
2012.02.10 Olvasási idő:

Építkezik az Ablon a budapesti repülőtér mellett

Megkezdi az Ablon csoport a Liszt Ferenc Repülőtér közelében lévő Airport City Logisztikai Park harmadik fázisának fejlesztését a H épületének megépítésével.
2012.02.10 Olvasási idő:

Zöldülnek a budapesti irodák

A napokban két budapesti irodaház is a brit BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) nemzetközi épületminősítő rendszer egy-egy fokozatát nyerte el az in USE – már használatban lévő – kategóriában.
2011.11.07 Olvasási idő:

Varsóban építkezik az Ablon csoport

Finanszírozási szerződést írt alá Magyarország és Kelet-Közép-Európa egyik legnagyobb ingatlanfejlesztője, az Ablon csoport az osztrák Volksbankkal a varsói Karolkowa Business Park megvalósítására.
2011.07.08 Olvasási idő:

Már biztos: Jöhetnek az algával és faforgáccsal hajtott repülők

Úgy tűnik sokéves várakozás után végre zöld utat kap az algából, faforgácsból és növényi kivonatokból készült bioüzemanyag légiközlekedésben való mindennapos használata. Az ASTM International nemzetközi szabványtestület július 1-jén ugyanis engedélyt adott kerozin és egyéb organikus eredetű anyagok keverékéből készült üzemanyag használatára.
2011.07.07 Olvasási idő:

Jövő évig még pang az irodapiac

A bérleti díjak csökkenése megállt, így az elmúlt hónapokban folyamatos élénkülés jellemezte az irodapiacot.
2011.03.08 Olvasási idő:

Lemondott a városüzemeltetés igazgatója

2011.03.07 Olvasási idő:

Húsvét előtt nyílik az Europeum bevásárlóközpont

A tervek szerint a húsvéti ünnepek előtt, április 14-én nyitja meg kapuit Budapest legforgalmasabb terén, a Blaha Lujza téren álló Europeum Bevásárlóközpont. Az ABLON Group fejlesztésében épülő ingatlan 70 százaléka bérlőre talált, és az épületegyüttesben nyitotta meg 2010 nyarán a Marriott szállodalánc első magyarországi Courtyard hoteljét is.
2011.01.11 Olvasási idő:

A csőd közelében Esztergom?

Január 24-ig derül ki, mekkora a több tízmilliárdos adósság pontos mértéke
2011.01.11 Olvasási idő:

Élénkülő kereslet a tematikus logisztikai parkok iránt

A korábban prognosztizált piaci folyamatokat támasztják alá a Trilak és a FedEx Trade Networks bérleti szerződéskötései az Airport City Logisztikai Központban. A felmérések szerint a logisztikai piac talpra állása, ha lassan is, de megindult, és elsősorban a tematikus logisztikai ingatlanokra fókuszálnak a bérlők.
2010.09.09 Olvasási idő: