Bangkok

Szijjártó Péter: a globális biztonságunk forog kockán

A külgazdasági és külügyminiszter az ENSZ-ben, Bangkokban szólalt fel.
2022.09.29 Olvasási idő:

2018: az év, amikor Budapest megelőzte Pekinget

Ázsiai városok a világ idei legnépszerűbb turisztikai célpontjai. A Budapestre látogató külföldi turisták száma 2018-ban elérhette a négymilliót.
2018.12.30 Olvasási idő:

Elon Musk is beszállna a thaiföldi barlangi mentésbe

Musk két cégétől mérnököket küld a thaiföldi barlangbalesethez, hogy kiderítsék, tudnak-e valamilyen módon segíteni a két hete bennrekedt fiúkat kimentésben.
2018.07.06 Olvasási idő:

Meghalt egy búvár a thaiföldi mentőakcióban

Meghalt egy búvár az elárasztott az észak-thaiföldi Tham Luang barlangrendszerben rekedt tizenkét diák és edzője kimentésére végzett művelet közben.
2018.07.06 Olvasási idő:

Egyre nehezebben bírja Thaiföld az országba özönlő turistákat

Egyre több turista érkezik Thaiföldre, de az ázsiai ország infrastruktúrája nincs teljesen felkészülve az egyre növekvő érdeklődésre.
2017.04.26 Olvasási idő:

Újabb robbanás rázta meg Bangkokot

Egy gyaloghídról dobtak le egy gránátot, ami szerencsére a folyóba esett - írja a hvg.hu.
2015.08.18 Olvasási idő:

Nincs magyar áldozata a bangkoki robbantásnak

Nem érintett magyar állampolgárokat a thai fővárosban hétfőn elkövetett pokolgépes merénylet - számolt be az M1 aktuális csatornán kedd reggel a bangkoki magyar konzul.
2015.08.18 Olvasási idő:

„A tőzsde lángokban, de az index emelkedik” - Jelentés Bangkokból

A bangkoki zavargásokkal összefüggésben eddig egyetlen magyarnak sem esett bántódása, nyilatkozta lapunknak dr. Balogh András, Magyarország thaiföldi nagykövete magyar idő szerint délután egykor.
2010.05.19 Olvasási idő:

Vége a bangkoki szükségállapotnak

Feloldotta a több mint egy hete érvényben lévő szükségállapotot Bangkokban a thaiföldi kormányfő pénteken. Abhiszit Veddzsadzsiva miniszterelnök hangsúlyozta, hogy megbékélésre törekszik az ellenzékkel.
2009.04.24 Olvasási idő:

Komoly gazdasági károkat okoz a bangkoki reptérblokád Thaiföldnek

Miközben a kormányellenes Népi Szövetség a Demokráciáért a miniszterelnök, illetve a kormány lemondását követelve továbbra is megszállás alatt tartja a thai főváros mindkét repülőterét, egyre nyilvánvalóbb az akciójuk okozta hatalmas gazdasági kár is, amely fokozza a nemzetközi recesszió hatásait.
2008.11.30 Olvasási idő: