eszközállomány

Jelentős mértékben nőtt az Eximbank eszköz- és forrásállománya

A hitelállomány bővülése, a befektetések és a piaci forrásbevonás áll a változás hátterében.
2021.12.01 Olvasási idő:

Részvényesei régi vágyát teljesíti a Bank of Ireland

A pénzügyi válság óta először fizet osztalékot Írország legnagyobb bankja, a Bank of Ireland, amely hétfőn tette közzé gyorsjelentését.
2018.02.26 Olvasási idő:

Kevesebb pénz forog a bankrendszerben

Szeptemberben a bankrendszer forint-likviditása kismértékben csökkent, eszközoldalon a külföldi követelések, forrásoldalon a központi kormányzat betétei és a forgalomban lévő készpénzállomány növekedett számottevően - hozta nyilvánosságra szerdán a Magyar Nemzeti Bank az előzetes adatokat.
2011.10.12 Olvasási idő:

Hivatalosan is a spájzban vannak…

Aláírták azt a szerződést, amely értelmében az Oroszországi Sberbank megvásárolja a Volksbank International (VBI) kelet-európai leánybankjait a romániai érdekeltség kivételével.
2011.09.08 Olvasási idő:

Boszorkányüldözés? - Már az alkalmazottak is perelik a BP-t

Beperelték az alkalmazottai a British Petroleumot, mert a cég nyugdíjalapjának értéke jelentősen csökkent a Mexikói-öbölben történt olajkatasztrófa következményeként.
2010.06.29 Olvasási idő:

Újabb óriásbank ment csődbe, de hol vagyunk még az ezertől?!

A Szövetségi Betétbiztosító Társaság (FDIC) tegnap négy újabb bankcsődről tett bejelentést. Ezzel idén már 80 pénzintézet ment csődbe.
2009.08.22 Olvasási idő:

Nincs menekvés az amerikai bankszektorban!

Újabb pénzintézet dőlt be a hétvégén a tengerentúlon, persze továbbra sem a legnagyobbak közül, de a mostani azért elég nagy falatnak számít – írja a Cashline.
2009.08.17 Olvasási idő:

Eladja teljes eszközállományát a Hollóházi

Eladja teljes eszközállományát az állami tulajdonú Hollóházi Porcelánmanufaktúra Zrt. A lépéssel a korábban több alkalommal sikertelen privatizációt szeretnék felgyorsítani, ha a pályázat sikertelenül zárul végleg felszámolhatják a gyárat – tudta meg a Világgazdaság.
2009.05.05 Olvasási idő: