földönkívüli

Ufóügyi vezetőt nevez ki a NASA: „nem lehet kizárni a Földön kívüli eredetet sem”

Vannak bizonyos észlelések, melyek esetén máig nem sikerült minden kétséget kizáróan bizonyítani, hogy földi eredettel rendelkeznek.
2023.09.14 Olvasási idő: 3 perc

Megszólalt a Fehér Ház a lelőtt, állítólagos ufókról

Az elmúlt napokban Amerikában lelőtt ufókról szóltak a hírek.
2023.02.14 Olvasási idő: 3 perc

Most akkor tényleg földönkívüliekkel háborúzik Amerika? Összefoglaltuk, amit a lelőtt azonosítatlan repülő tárgyakról tudni lehet

A rejtélyes ügyben egyelőre sokkal több a kérdőjel, mint a válasz, és ez egyáltalán nem megnyugtató.
2023.02.13 Olvasási idő: 5 perc

UFO-t találtak? Óriási bejelentésre készül ma a NASA

A kozmikus szomszédunkban talált hihetetlen felfedezést készül ma bemutatni a NASA sajtókonferencia és élő televíziós közvetítés keretében.
2010.11.15 Olvasási idő: 0 perc

A Vatikán is földönkívülieket keres

A vatikáni Tudományos Akadémia az asztrobiológia tárgykörében tart konferenciát, ezzel a katolikus egyház is csatlakozik a földönkívüli élet lehetőségével kapcsolatos kutatásokhoz.
2009.11.10 Olvasási idő: 0 perc

Darwin segíthet a földönkívüli élet felfedezésében a NASA tudósa szerint

A Fajok eredetének százötven éves évfordulója alkalmából a NASA Asztrobiológiai Intézetének munkatársa úgy fogalmazott: Darwin elméletét hívhatják segítségül az univerzum más pontjain található élőlények felkutatására.
2009.11.04 Olvasási idő: 0 perc

Reméljük, a földönkívüliek szennyezik a környezetet

Pontosabban a fényszennyezésről van szó. Jean Schneider egy hamarosan megjelenő tanulmányban azt fejtegeti, hogy a technológiák által létrehozott fényszennyezés segítségével találhatjuk meg az esetlegesen létező földönkívüli életformákat.
2009.10.19 Olvasási idő: 0 perc

Hátborzongató dolgok történnek velünk a következő évtizedekben

Negyven éven belül várható tudományos újdonságokat jövendölt meg egy 46 jövőkutatóból álló nemzetközi csoport a Wired magazin angol kiadásában. 1996-ban hasonló előrejelzést állítottak össze az amerikai kiadásban, de akkor nem tudták előre jelezni például az iPod megjelenését vagy az internet rendkívüli hatását sem.
2009.04.27 Olvasási idő: 0 perc