PricewaterhouseCoopers

Már két Big Four cég fontolgatja a kettéválást

A könyvvizsgálói összeférhetetlenség fékezi a gyorsan növekvő tanácsadás terjeszkedését.
2022.06.09 Olvasási idő:

A Big Four közül választott auditort a GOPD-csoport

A kötvénypiaci kihívások miatt váltottak az ingatlanos cégek.
2021.11.25 Olvasási idő:

Közel háromból két dolgozó nem fizet nyugdíjjárulékot

Hazánkban is kevesen tesznek félre a nyugdíjasévekre, az Európai Unión belül sereghajtónak számítunk a jelenlegi megtakarítási hajlandósággal.
2021.05.04 Olvasási idő:

Londonnak hiányoznának legjobban az uniós munkavállalók

Aránytalanul nagy károkat okozna London számára, ha felére csökkenne a Nagy-Britanniában dolgozó uniós állampolgárok száma – figyelmeztetett a PricewaterhouseCoopers pénzügyi tanácsadó.
2017.11.15 Olvasási idő:

A mobileszközök adhatnak lökést a globális reklámpiacnak

A globális reklámpiac messze leggyorsabban növekvő területe lehet a következő években a mobileszközökön elhelyezett hirdetések szegmense.
2012.05.17 Olvasási idő:

Így "csapna szét" a négy óriás könyvelő cég között az EU

Az Európai Bizottság arra készül, hogy megtörje a négy gazdasági tanácsadó cég hatalmát Európában. A piacvezető Deloitte, Ernst and Young, KPMG és PricewaterhouseCoopers cégeknek a jövőben megtiltanák a vállalati tanácsadást. Ezt irányozza elő az a tervezet, amelyet az EU hatóság beterjesztett.
2011.12.01 Olvasási idő:

Lecsapnak a "sztár" könyvvizsgálókra - Véget érhet a "Négy Nagy" uralma

Az EU pénzügyi biztosa által ismertetett tervek szerint a jövőben megtilthatják a tanácsadási szolgáltatások nyújtását azoknak az auditáló cégeknek, amelyek az adott cég könyveit is vizsgálják.
2011.07.01 Olvasási idő:

Átalakulás előtt a gyógyszeripar

A gyógyszeriparnak rövidesen át kell állnia a termék alapú megközelítésről a beteg igényen alapulóra – mondták a PricewaterhouseCoopers (PwC) szakemberei ma nyilvánosságra hozott globális tanulmányukról. Jelentősen megváltozik szerintük az ellátási lánc is.
2011.03.17 Olvasási idő:

Mindenütt jó, csak otthon nem

A PricewaterhouseCoopers (PwC) friss felmérése szerint két évvel a recesszió mélypontja után a vezérigazgatók jövőbeli növekedésbe vetett bizalma újra közel arra a szintre tért vissza, amelyen a válság előtt állt.
2011.01.26 Olvasási idő:

Arculatot vált a PwC

Megújítja arculatát és egyszerűsíti nevét a PricewaterhouseCoopers, hogy ezzel is erősítse és modernizálja megjelenését világszerte.
2010.09.17 Olvasási idő: