támogatott hitel

Pénzesővel várják a bankok a babavárósokat

Százezer forintnál több jóváírást is kaphatnak az igénylők.
2022.10.20 Olvasási idő:

Zsákolták a személyi kölcsönöket a magyarok

Új csúcsra emelkedett a személyi hitelek folyósítása a második negyedévben.
2022.09.22 Olvasási idő:

Kamatmentes hitelt kérhetnek a sertéstartók

A takarmányárak drasztikus emelkedése és a sertéspiac nehézségei miatt kellett az új intézkedés.
2022.01.03 Olvasási idő:

Tízből négy magyar állami támogatást keres a lakásvásárláshoz

Nőtt a támogatott megoldások iránt érdeklődők aránya az idén a lakásvásárlást valamilyen hitelkonstrukció segítségével tervezők körében.
2021.04.26 Olvasási idő:

Kezd eltűnni a támogatott lakáshitel előnye

Aki használt lakás szeretne vásárolni, az 2011 év végétől államilag támogatott és piaci kamatozású lehetőségek közül is választhat. A kezdeti árelőny azonban kezd eltűnni, köszönhetően a támogatott hiteleknél alkalmazandó kamatminimumnak és a folyamatosan csökkenő jegybanki alapkamatnak - olvasható a hitelnet.hu legújabb hitelpiaci elemzésében.
2013.10.21 Olvasási idő:

Kevés a fészekrakó

Az állami kezességgel biztosított, úgynevezett fészekrakó hitelek állománya 73,5 milliárd forint volt 2012 második negyedévében, a szerződések száma meghaladta a 24 ezret; a kezességbeváltás az idén eddig 2,5 milliárd forintot tett ki - derül ki a nemzetgazdasági miniszternek egy képviselői írásbeli kérdésre adott válaszából.
2012.11.22 Olvasási idő:

Napirenden a támogatott hitelek

A támogatott lakáshitelek ügye is szerepelhet a mai kormányülés napirendjén, miután az év elejétől elérhető konstrukció nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Nagyívű módosításokra ugyanakkor – a költségvetési szempontok miatt – feltehetően nem lehet számítani a vonatkozó jogszabályban.
2012.06.27 Olvasási idő:

Megint új, államilag támogatott hitel jön?

A holnapi kormányülés napirendjén szerepelhet a támogatott lakáshitelek ügye. Az ok egyszerű: az év eleje óta élő új konstrukció nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
2012.06.26 Olvasási idő:

Új korszak a Diákhitel Központnál

A Diákhitel Központ időben fel tud készülni a Diákhitel 2 nevű támogatott program bevezetésére - nyilatkozta lapunknak Bugár Csaba, a Diákhitel Központ Zrt. vezérigazgatója. Közölte: erre az évre mindkét konstrukció finanszírozásának adottak a feltételei.
2012.02.15 Olvasási idő:

Drágák az államnak a lakáshitelesek

Még ez év októberig is több mint 150 milliárd forintot fizetett ki lakástámogatás címén az állam, vagyis egyelőre nem látszik a támogatott lakáshitel szigorításának, illetve a szociálpolitikai támogatás megszűnésének a hatása.
2009.12.04 Olvasási idő: