várakozási idő

Kórházi várólisták: felborította a járvány az évtizedes tendenciát

A kormány kiemelt célja, hogy mind a műtétre készülők száma, mind a várakozási idő csökkenjen.
2022.09.20 Olvasási idő:

Káosz lehet a repülőtereken az újraindulás után

Az egészségügyi hitelesítő adatok mihamarabb digitalizálását szorgalmazza a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség.
2021.05.30 Olvasási idő:

Jelentősen rövidülhetnek a kórházi várólisták

Jelentősen csökkenhetnek a nagyműtétek várakozási idői, miután elfogadta a kormány a várólista-csökkentési program tényleges szabályairól is szóló kormányrendeletet - mondta ma Zombor Gábor egészségügyért felelős államtitkár budapesti sajtótájékoztatóján.
2015.05.28 Olvasási idő:

A türelmünk öt percig tart

A várakozási idő bemondásával jelentősen mérsékelhető a telefonos ügyfélszolgálattal kapcsolatba kerülő kuncsaftok frusztrációja, de jó tudni, hogy ha az automata által közölt időtartam hosszabb öt percnél, nagy valószínűséggel elveszítjük az érdeklődőt – többek között ez derül ki az ügyfélkapcsolati rendszerekkel foglalkozó NET’54 cég nemrég megjelent tanulmányából.
2011.10.11 Olvasási idő:

5 perc után bepöccenünk - Call centerek és pszichénk

A call centereknek kézben kell tartaniuk a várakozási időket, ellenkező esetben jelentős ügyfélkört veszíthetnek el – derül ki egy friss felmérésből.
2011.09.07 Olvasási idő:

Extrém hóhelyzet és a légiutasok jogai

A hókáosz Európa-szerte okoz fennakadásokat a légiközlekedésben. A havazások miatt több európai reptér zárt be és törölte járatait. Még a zord meteorológiai körülmények között is kötelesek azonban a légitársaságok a vonatkozó uniós rendelet előírásait alkalmazni a járatok késése vagy törlése esetén - hívja fel a figyelmet az Európai Fogyasztói Központ Magyarország.
2010.12.02 Olvasási idő:

Ügyfélszolgálat: 8 percig segítség nélkül - Hol, mennyit kell várni

Jász-Nagykun-Szolnok - Három másodperc, illetve nyolc perc. Ilyen eltérő reakcióidőkkel dolgoztak a Szoljon.hu által felhívott telefonos ügyfélszolgálatok
2009.09.11 Olvasási idő: