zuschlag-ügy

Zuschlag esélyt kért a túlélésre

„Nem túlzok, ha azt mondom: nekem sem jelenem, sem jövőm nincs ebben az országban. Éppen ezért nem kérek mást a bíróságtól, mint azt, hogy újrakezdhessem az életem. Hosszabb idejű fegyház után erre nincs esély – mondta ma délelőtt Zuschlag János az utolsó szó jogán. A vádlott szerint az ügyészség érzelmileg elfogult az ügyben.
2010.03.17 Olvasási idő: 0 perc

Katus: Vakon megbíztam Zuschlagban!

A Zuschlag-per harmadrendű vádlottja, az előzetes letartóztatásban lévő Katus Ferenc tette meg észrevételeit a hétfői tárgyaláson.
2010.02.01 Olvasási idő: 0 perc

Mesterházy csak a sportról beszélgetett Zuschlaggal

Mesterházy Attila elmondása szerint nem tudta, hogy a FIBISZ működését civil szervezetek által pályázatokon elnyert pénzekkel finanszírozták. Kijelentette azt is, hogy őt nem keresték meg a Zuschlag-féle szervezetektől pályázatok támogatása ügyében, a minisztériumi megbeszélések pedig kifulladtak, miután csak a sportról beszélgettek.
2009.11.18 Olvasási idő: 0 perc

Gyurcsány: "Én csak aláírtam, amit behoztak!"

Gyurcsány Ferenc – tanúvallomása szerint – csak jóváhagyta a pályázati támogatások listáját. Egykori miniszterelnökünk azt mondja, ő kizárólag a nagyobb horderejű kérelmekkel foglalkozott.
2009.11.12 Olvasási idő: 0 perc

Zuschlag-ügy: Jánosi mindent jóváhagyott

Jánosi György szerint neki csak formális szerepe volt a pályáztatások során.
2009.11.12 Olvasási idő: 0 perc

Meg sem nézték Zuschlag-pályázatait, csak fizettek

A beérkezett pályázatokat tartalmilag nem ellenőrizték a fővárosi önkormányzatnál, szakértőket nem vontak be az értékelésbe, a helyszíni ellenőrzés kérdése pedig fel sem vetődött – hangzott el a Zuschlag-per ma (hétfőn) délután tartott tanúmeghallgatásán. Danielisz Béla, a hivatal Városrendészeti Bizottságának elnöke ismerte el mindezt Fodor Endre tanácselnök bíró kérdéseire válaszolva.
2009.11.02 Olvasási idő: 0 perc

Ki, mit tudott? Egymásnak ellentmondó állítások a Zuschlag-ügyben

Ma egész délelőtt Zuschlag János egykori szentendrei szomszédját, bizalmasát, a Biogate Kft. vezetőjét hallgatta meg a bíróság a Zuschlag-perben. Illés Péter és az elsőrendű vádlott számos kérdésben ellentmondott egymásnak.
2009.10.27 Olvasási idő: 0 perc

Mesterházy: "Tiszta lelkiismerettel megyek a bíróságra!"

Gyurcsány Ferenc mellett a szocialista frakcióvezetőt is beidézte a bíróság tanúként a Zuschlag-perben.
2009.10.21 Olvasási idő: 0 perc

Zuschlag-ügy: A mosdóban dugdosták a pártnyilvántartást

Gyurcsány Ferencet és Jánosi Györgyöt november 12-én, Szilvásy Györgyöt november 16-án, Mesterházy Attilát november 18-án hallgatják meg tanúként a Zuschlag-perben.
2009.10.19 Olvasási idő: 0 perc

Zuschlag csak Gyurcsány-bábja volt?

Mindent utasításra cselekedett – állította Ocsovai Tamás a Zuschlag-perben ma (hétfő) délután befejezett meghallgatásán. Elmondása szerint a minisztérium szűk vezetősége döntött a kiemelt támogatások odaítéléséről. A miniszter, a politikai államtitkár és a kabinetfőnök.
2009.10.05 Olvasási idő: 0 perc