Extra

Budapesten lép fel Bruce Dickinson, az Iron Maiden frontembere

Napokon belül elindul a jegyértékesítés. Bruce Dickinson 19 év után vadonatúj szólóalbumot ad ki.

Szólókoncerttel tér vissza Budapestre az Iron Maiden frontembere, minden idők egyik legnagyobb és legkarakteresebb heavy metal énekese 19 év után vadonatúj szólóalbumot ad ki 2024 elején – közölte a Live Nation.

WEB_INRIKESSÖLVESBORG 20230609
Iron Maiden med sångaren Bruce Dickinson är huvudakt på fredagskvällen på Festival Stage. Sweden Rock Festival 2023, 
Foto: Fredrik Sandberg / TT / kod 10080 (Photo by FREDRIK SANDBERG / TT NEWS AGENCY / TT News Agency via AFP)
Fotó: AFP

Bruce Dickinson The Mandrake Project című lemezének megjelenését egy turné is követi, amely 2024. június 1-jén megérkezik Magyarországra a Barba Negrába. Dickinson többször is járt már az Iron Maidennel Magyarországon, utoljára 2022-ben, négy évvel ezelőtt pedig a one man show-jával lépett fel a Budapest Kongresszusi Központban. Új szólóalbumának elkészítése során együtt dolgozott régi zenésztársával és producerével, Roy Z-vel. Ez lesz az énekes hetedik szólólemeze, és egyben az első a 2005-ös Tyranny Of Souls megjelenése óta.

Jegyek elsőként a hivatalos rajongói klub, valamint a regisztrált Live Nation tagok számára lesznek elérhetők november 8-án 11 órától, a teljes körű jegyértékesítés pedig november 10-én indul, 11 órakor. 

Az Iron Maiden frontemberével találkozott a magyar államtitkár – fotó

Vitályos Eszter igazolt vívóversenyző, Bruce Dickinson pedig a veterán angol válogatott tagja. A zenész 1985-ben kezdett el ismerkedni a vívással az Iron Maiden World Slavery turnéját követő pihenőidőszakban. Az évtized második felében már a hetedik helyen jegyezték a brit tőrvívóranglistán.

 

Bruce Dickinson iron maiden Budapest Live Nation mozaik
Kapcsolódó cikkek