Extra

A Szajnába vetette magát a nő, aki szexuális zaklatással vádolta meg Gérard Depardieu-t

Megölte magát Emmanuelle Debever, aznap, amikor megjelent a Gérard Depardieu elleni nemierőszak-vádról készült dokumentumfilm.

A Szajnába ugrott és meghalt Emmanuelle Debever színésznő, egyike azoknak, akik szexuális zaklatással vádolták Gérard Depardieu-t – írja a 20 Minutes című francia lap alapján a hvg.hu.

Közel egy tucat színésznő számolt már be arról, hogy Depardieu szexuálisan zaklatta forgatás alatt
Fotó: AFP

Debever még 2019-ben beszélt arról, hogy Depardieu a nyolcvanas években zaklatta őt. Azt írta a Facebookon, reagálva egy Depardieu elleni erőszakvád elutasítására, hogy a Danton forgatásán, amikor egy hintóban ültek, a szoknyája alá csúsztatta a „hatalmas” kezét.

A hatvanévesen elhunyt Debever még 2019-ben beszélt arról, hogy Depardieu a Danton című, 1983-as Andrzej Wajda-film forgatása alatt zaklatta őt.

Azt írta a Facebookon, reagálva a Depardieu elleni erőszakvád elutasítására, hogy a Danton forgatásán, amikor egy hintóban ültek, „a szoknyám alá csúsztatta a hatalmas kezét, állítólag azért, hogy jobban érezzem magam”.

Az akkor elhangzott vádakra azonban mind ez idáig nem figyelt fel senki.

Depardieu ellen 2018-ban indult nemi erőszak miatt vizsgálat, majd 13 névtelenséget kérő színésznő számolt be arról, hogy Depardieu különböző forgatásokon 2004 és 2022 között zaklatta őket, idén decemberben pedig újabb színésznő számolt be saját hasonló tapasztalatáról.

Ismét zaklatással vádolják Gérard Depardieu francia színészt

A színészt 13 nő gyanúsítja szeméremsértő magatartással.

 

erőszak színésznő Emmanuelle Debever Gérard Depardieu zaklatás
Kapcsolódó cikkek