beruházó

Csődközelben a Toshiba-leány

Csődvédelembe menekül a Toshiba amerikai, nukleáris energetikai leányvállalata, a Westinghouse Electric.
2017.03.28 Olvasási idő: 0 perc

Belátható időn belül nem árasztják el a lakóparkok a fővárost

Miközben az albérleti árak egyes belső budapesti kerületekben elszálltak, és a havi ingatlan-adásvételi adatok is rekordokat döntögetnek, az igazán jelentős beruházók egyelőre kivárnak a nagy lakópark-építési projektekkel.
2015.08.18 Olvasási idő: 0 perc

Fiókban a zöldprojekt tervek

Kivárnak a lehetséges beruházók és a bankok is: amíg nem láthatók a működési feltételek, túl kockázatos új zöldberuházást indítani Magyarországon.
2011.10.11 Olvasási idő: 0 perc

Gondok a Köki bevásárlóközpontnál - Nem mennek a buszok

A BKK és a BKV közös közleményben hangsúlyozta, hogy egyelőre nem szállítanak utasokat a leendő bevásárlóközponthoz, mivel a buszvégállomást a beruházó nem készítette el időre.
2011.08.26 Olvasási idő: 0 perc

A sukorói beruházó örömmel találkozik Oszkóval

A King’s City befektetői csoport és saját nevében Joav Blum sajtóközleményében megerősíti, hogy a beruházás előkészítése, illetve a felelős hatóságokkal, valamint a kormány képviselőivel folytatott tárgyalásai során sohasem kértek semmit, vagy részesültek olyan előnyben, amelyet más hasonló nagyságrendű beruházásoknál a külföldi befektetők ne kértek vagy kaptak volna.
2009.09.09 Olvasási idő: 0 perc

"Szűz" területek a fővárosban - Palotára megy a tőke

Vannak még felfedezetlen területek a fővárosban. Nem csupán a divatos budai vagy pesti zöldövezetekről, a Duna-partól vagy a budai peremkerületekről van szó.
2009.08.11 Olvasási idő: 0 perc

"Bőven" nem ért véget az Opel-sztori!

A Magna International közlése szerint szeptemberre lezárná az Opel-üzletet, de a német kormány ma hivatalosan is közölte a kanadai céggel kötött előzetes megállapodást követően is nyitva áll a lehetőség a többi befektető előtt.
2009.06.04 Olvasási idő: 0 perc

Mégsem lefutott az Opel meccs?

Egy a Reutersnek nyilatkozó forrás szerint bár a német kormány előzetes megállapodást kötött a Magna Internationallel az Opelbe történő beruházásról, sem a kínai BAIC, sem a Fiat nem adta fel a küzdelmet.
2009.06.03 Olvasási idő: 0 perc

A válság ellenére is hűségesek a német cégek a régiónkhoz

Annak ellenére, hogy a konjunkturális kilátások idén jelentősen elkomorultak, és a gazdaságpolitika gyakran okot ad a kritikára: Közép- és Kelet-Európa német tőkebefektetőinek nagy többsége kitart a kiválasztott beruházási helyszín mellett – szól a térség országaiban működő német külkereskedelmi kamarák frissen készült felmérésének összegzése.
2009.05.28 Olvasási idő: 0 perc

Végre egy jó hír! Javult az ország megítélése

Javult a magyar gazdaság megítélése az itt beruházó német vállalkozások körében, így hazánk előrébb lépett a régiós rangsorban – derült ki a Német–Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara felméréséből.
2009.04.22 Olvasási idő: 0 perc