dávid ferenc

Távozik posztjáról Dávid Ferenc

Saját kezdeményezésére, közös megegyezéssel távozik szeptember 30-án a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára.
2018.08.07 Olvasási idő:

Állami támogatást forszíroz a VOSZ a mikrovállalkozásoknak

Többlet-járulékkedvezményt, az iparűzési adó alóli mentességet vagy alacsonyabb átalányadózást javasol a VOSZ a kétezer lelket sem számláló települések kisvállalkozásainak.
2018.02.07 Olvasási idő:

VOSZ: kikényszerítették belőlünk a béralkut!

2016.11.22 Olvasási idő:

Dávid Ferenc: a kis boltok sem nyernek azon, hogy a nagyok bezárnak vasárnap

Csökkenteni kell az élőmunka terheit a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint, mert a jelenlegi állami jövedelem-elvonási rendszer gátja egy nagyobb arányú bérreformnak.
2015.12.30 Olvasási idő:

Bod Péter Ákos: Marxnak ebben igaza volt

2015.12.30 Olvasási idő:

Nem hibázott a NAV

Közzétették az amerikai vádakkal kapcsolatban végzett NAV-vizsgálat eredményeit, a dokumentum szerint az adóhatóság nem hibázott.
2015.03.04 Olvasási idő:

Dávid Ferenc: A kormány sárba taposta a kereskedelmi szektort

A jogbiztonság és a társadalmi párbeszéd hiánya jelenti a legnagyobb kockázatot a gazdaság és a vállalkozások számára Magyarországon Dávid Ferenc, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) főtitkára szerint, aki ugyanakkor rendkívül pozitív intézkedésnek tartja a növekedési hitelprogram (nhp) kiteljesítését és a munkaerő-piaci igényeknek megfelelő irányváltást a felsőoktatásban.
2015.01.03 Olvasási idő:

Uraim, hajrá! – van fickós változat is

Az Adam-tulajdonosok zöme hölgy (70 százalék), az Opel törekvése pedig az, hogy az eddiginél több férfi kuncsaftot csábítson el.
2014.12.30 Olvasási idő:

A jövőben is lesz reklámadó, november 20-ig kell befizetni

2014.11.07 Olvasási idő:

Eddig mintegy hatezren jelentkeztek át az önkormányzati választásra

Mintegy 6 ezren jelezték eddig, hogy a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásán a lakóhelyüktől távol, de egy másik magyarországi településen kívánnak szavazni. Az átjelentkezési kérelmeket még három hétig lehet benyújtani.
2014.09.20 Olvasási idő: