fejlesztési miniszter

Panelfelújítások: kiszélesítik a lakossági épületenergetikai programot

A széndioxid-kvóta értékesítésének bevételéből és a 2014-2020 között megnyíló Környezet és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) támogatásaival egy minden korábbinál kiterjedtebb épületenergetikai programot tervez a kormányzat.
2013.10.26 Olvasási idő:

A kérdés: hová tűnt a Malév vagyon?

A felszámolás alatt lévő Malév Zrt. kintlévőségeinek behajtása eddig 2,6 milliárd forint bevételt eredményezett, amely az összes behajtható követelés 90 százaléka – közölte a parlament honlapján Németh Lászlóné. A nemzeti fejlesztési miniszter szerint a reálisan behajtható követelések összege jelenleg körülbelül még 100 millió forint. A felszámolóbiztosnak 12-13 milliárd forintra lenne szüksége, hogy fedezni tudják például a dolgozók járandóságait és a felszámolások követeléseit.
2013.05.11 Olvasási idő:

A nyugdíjasnak meg kell vennie a minőségi pótjegyet

Nem kell az autóbuszra bevezetett minőségi pótjegyet megvenniük a bérlettel rendelkező utasoknak, a 3 éven aluli gyermekeknek és a hadirokkantaknak sem, viszont a kedvezménnyel utazóknak, így a nyugdíjasoknak igen.
2013.04.19 Olvasási idő:

Nem csökkentik a civilek rezsijét

A szociális közfeladatokat átvállaló civil szervezetek közműdíjának csökkentését a tárca nem tervezi, a rezsicsökkentés az egyes ágazatokban a lakossági felhasználói körre terjed ki – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.
2013.04.05 Olvasási idő:

Németh Lászlóné lehet a miniszter

Németh Lászlóné lesz a lemondott Fellegi Tamás utódja a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium élén. Orbán Viktor miniszterelnök tegnap jelentette be a felkérést, a jelölt bizottsági meghallgatásai pedig már ma elkezdődnek.
2011.12.22 Olvasási idő:

Navracsics kerül Fellegi helyére

A közigazgatási és igazságügyi minisztert bízta meg a nemzeti fejlesztési miniszter hatáskörének gyakorlásával Orbán Viktor. A miniszterelnöki rendelet a Magyar Közlöny keddi számában jelent meg.
2011.12.21 Olvasási idő:

Szijjártó: Orbán érti Fellegi szempontjait

Orbán Viktor miniszterelnök a hét végén személyesen is konzultál Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszterrel azzal kapcsolatban, hogy a tárcavezető csütörtökön közölte: felvetette a kormányfőnek, hogy kezdeményezze a köztársasági elnöknél a felmentését.
2011.12.08 Olvasási idő:

Fellegi: Több ezer munkahelyet teremthetnek itthon a kínai cégek

A kétoldalú gazdasági és kereskedelmi együttműködés bővítésére és intenzitásának növelésére irányuló újabb kezdeményezésekről folytattak megbeszélést a magyar-kínai gazdasági vegyes bizottság szerdai budapesti ülésén - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) csütörtökön az MTI-vel.
2011.06.23 Olvasási idő:

Fellegi lett a közbeszerzések teljhatalmú ura

A fejlesztési tárca vezetője ezentúl ellenőrzi a pályázati anyagokat, majd állást foglal. Csak ez után hirdethető eredmény.
2011.03.28 Olvasási idő:

Fellegi 13 milliárd forintot hiányol

Az innovációs alap terhére vállalt 2010. és 2011. évi mintegy 50 milliárd forint kötelezettség pénzügyi fedezetéből hiányzik 13 milliárd forint - mondta Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter pénteken a Magyar Innovációs Szövetség (MISZ) küldöttgyűlésén.
2011.03.04 Olvasási idő: