forintosítás

Kiderült, pontosan mekkora osztalékot fizet a Graphisoft Park

2022.04.21 Olvasási idő:

A forintosításnak köszönhetően egy kiemelkedő stabilitási kockázattal számolt le Magyarország

Technikai értelemben is véget ért a lakossági devizahitelek kivezetése.
2018.02.22 Olvasási idő:

Ezer milliárdot nyertek a forintosításon a devizahitelesek

Ezer milliárd forinttal csökkentek az adósok terhei a devizahitelek forintosítása révén a jegybank ügyvezető igazgatójának elmondása szerint.
2017.08.16 Olvasási idő:

Tökéletes volt a forintosítás időzítése

Tavaly csaknem tízezer új lakás épült, és fenn akarjuk tartani ezt az ütemet – mondta Balogh László, az NGM helyettes-államtitkára a Világgazdaság konferenciáján.
2017.05.25 Olvasási idő:

Nem volt rendszerszintű hiba a forintosításnál

Lezárta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a banki elszámolásokhoz, forintosításhoz kötődő témavizsgálatát, a 322 pénzügyi intézménynél végzett ellenőrzések nem tártak fel rendszerszintű hibát. A hibázó piaci szereplők jellemzően még a vizsgálat ideje alatt pótolták a jegybank által feltárt hiányosságokat, az MNB által előírt további kötelezéseket pedig jelenleg teljesítik - közölte a jegybank az MTI-vel csütörtökön.
2017.01.05 Olvasási idő:

Devizahitelek: A forintosítás óta folyamatosan csökkennek a részletek

Havonta több ezer forinttal csökkent már a forintosított devizahitelek törlesztőrészlete a tavalyi átváltás óta. Az is jól járt, aki nem sietett a konvertálással.
2016.08.02 Olvasási idő:

Nem léptek a volt devizahitelesek

Évente több tízezer vagy százezer forintot is megtakaríthatnának sokan a váltással, mégsem élnek vele. A kiszámíthatóbb részletek sem vonzzák az egykori devizahiteleseket.
2016.04.07 Olvasási idő:

Szinte mindenki forintosította a hitelét

2016.02.04 Olvasási idő:

Van, ahol az ügyfelek felének nő a törlesztőrészlete

A devizás autó- és személyi hiteles ügyfelek elenyésző hányada kérte a forintosítás mellőzését, annak ellenére, hogy sokaknak nőtt a törlesztőrészlete.
2016.01.18 Olvasási idő:

Autóhitelek: a héten jönnek az ajánlatok

Holnapig adhatják postára a pénzügyi szolgáltatók az autó- és személyi hitelek forintosításáról szóló értesítőket. Az érintettek többsége valószínűleg elfogadja a feltételeket.
2015.12.14 Olvasási idő: