hevített dohánytermék

Új termékek, növekvő árak, változó polcok – Holnaptól átalakul a Nemzeti Dohányboltok rendje

Bizonyos árukat eddig élelmiszerboltban is meg lehetett vásárolni, február 1-jétől viszont trafikkötelessé válnak, és zárjeggyel lesznek elérhetők.
2023.01.31 Olvasási idő:

Érdemes ránézni a naptárra: napokon belül hétszáz forinttal drágább termékekkel találkozhat a dohányboltokban

A cigarettahelyettesítő alternatív termékek, amelyek dohány elégetése nélkül, hevítéssel bocsátanak ki belélegezhető anyagot, eddig nem estek a jövedéki adó hatálya alá, ám ez február 1-jétől megváltozik.
2023.01.28 Olvasási idő:

Minden eddiginél drágább lesz a dohányzás Magyarországon

Jelentősen nő az úgynevezett hevített termékek ára februártól, de az Európai Unió javaslata után hónapokon belül a hagyományos cigaretta is drágulhat.
2023.01.18 Olvasási idő:

Jól jár a Philip Morris a dohányipar átalakulásával

Várakozáson felül növelte árbevételét és profitját is a dohányipari óriás, amely az eddiginél is nagyobb nyereséggel számol idén.
2022.07.21 Olvasási idő:

Ez a baj: a legveszélyeztetettebb és legkiszolgáltatottabb korcsoportot célozza az Elf Bar

Az Elf Bartól eltérően a trafikokban kapható termékek ismert, legális gyártóinak – mint például a hevített dohánytermékek vagy e-cigaretták – kötelességük forgalomba hozatal előtt bevizsgáltatniuk és engedélyeztetniük a termékeiket
2022.06.27 Olvasási idő:

A hevített termékek legyőzhetik a cigarettát

A hagyományos cigaretta néhány évtizeden belül teljesen eltűnik a piacról, és a füstmentes termékek veszik át a helyét. Tavaly 9,7 millió dohányos váltott.
2020.10.20 Olvasási idő: