Merrill Lynch

Egy évszázad után eltűnik a Merrill Lynch

A Bank of America ugyanis a válság idején felvásárolta a bankot, de mostantól nem használja a nevet.
2019.02.26 Olvasási idő:

Folytatódhat az európai emelkedés

A Bank of America Merrill Lynch elemzői főként az olajvállalatokat és a médiacégeket szeretik. Kerülni kell viszont a kiskereskedelmi szektort és az élelmiszeripari részvényeket.
2017.01.11 Olvasási idő:

Magyar gazdaság: New Yorkban már hallatszik a dübörgés

Visszatért a fogyasztói bizalom Kelet-Közép-Európába, amely minden eddigi várakozást meghaladó növekedési lendületet ad a magyar gazdaságnak, és jövőre a piaci konszenzusnál magasabb, 2,6 százalékos GDP-növekedést hoz magával - derül ki a Bank of America-Merrill Lynch globális piaci elemzőrészlege (BofA-Merrill Lynch Global Research) MTI-hez szombaton eljuttatott elemzéséből.
2013.08.24 Olvasási idő:

Már nem érdekes az arany sem?

Gyér befektetői érdeklődés övezi a fizikai arany kereskedelmét, van, aki szerint az árupiacon inkább az ipari fémek és az olaj felé érdemes fordulni. Az arany árfolyamára is alacsonyabb előrejelzéseket adnak ki, úgy tűnik, a korábbi évek menedéke kifulladni látszik.
2013.05.28 Olvasási idő:

Merrill Lynch: 4 százalék alá is csökkenhet a magyar alapkamat

A Bank of America Merrill Lynch elemzői fenntartják prognózisukat, amely szerint az MNB kamatcsökkentési ciklusa 4 százaléknál érhet véget, de nem tartják kizártnak, hogy a ráta ennél is mélyebbre süllyed.
2013.04.24 Olvasási idő:

Meggyőzte a kormány a Merrill Lynchet

A Bank of America Merrill Lynch elemzői felülvizsgálták a magyar gazdaság idei növekedésére adott prognózisukat.
2013.04.11 Olvasási idő:

Merrill Lynch: a 320-as euró/forint fontos pszichológiai szint

Amennyiben az euró/forint árfolyam eléri vagy meghaladja a 320-as fontos pszichológiai szintet, elképzelhető, hogy a monetáris tanács szünetelteti a kamatcsökkentést – írják a Bank of America Merrill Lynch elemzői.
2013.03.13 Olvasási idő:

Kimondták az elemzők: Óvakodjanak Magyarországtól a befektetők

Az elmúlt napok gazdasági intézkedéseire és az IMF-fel megkötött megállapodás hiányára hivatkozva elkerülendőnek és kockázatosnak nevezte Magyarországot a befektetők számára a Bank of America-Merrill Lynch egy kedden megjelent elemzése.
2012.11.21 Olvasási idő:

Londoni elemzők: szeptemberben értük el az inflációs csúcsot

Tovább gyorsulhatott, de valószínűleg tetőzött is az infláció szeptemberben Magyarországon - vélekedtek a csütörtöki adatismertetetés előtt összeállított prognózisaikban a felzárkózó piacokkal foglalkozó londoni elemzők.
2012.10.07 Olvasási idő:

Goldman Sachs: Prémium híján leléptek a kereskedők

Több, mint egy tucat üzletkötő lépett ki a Goldman Sachs állampapír- és derivatív részlegétől az utóbbi hónapokban, miután a bankárok kevesebb kockázatot vállalnak, így az ambíciózus traderek számára túl kevés az elérhető bónusz.
2011.07.29 Olvasási idő: