rfv

Világításverseny az önkormányzatoknál

Spórolni kell a közvilágítási költségekkel is, ám az önkormányzatok többsége híján van annak a pénznek, amelyből a takarékoskodást megalapozó, korszerűsítő beruházást elvégezhetné. Itt segítenek be a kivitelező cégek.
2011.12.30 Olvasási idő:

RFV, Pannergy - avagy mibe fektessünk, ha magas az olajár?

A magas kőolajár kedvez a „zöld” energiában érdekelt cégek részvényeinek is. Különösen azoknak, amelyek nyereségessége kevéssé függ az állami támogatásoktól, például az energia hatékonyabb felhasználására kínálnak megoldásokat. A hazai részvénypiacon is van ilyen társaság, az RFV, amely ma hozza nyilvánosságra középtávú stratégiáját. Ennek tartalma a szakértők szerint hatással lehet az árfolyam alakulására.
2011.03.07 Olvasási idő:

Lemaradt az RFV-kötvényekről? Most vásárolhat!

RFV-kötvénykibocsátás az Equilor-nál, 10,275% éves hozammal - írja az Equilor a Facebook oldalán.
2011.03.03 Olvasási idő:

Kivetette az RFV a hálóját

Magyarországon és Romániában lehetnek a következő nagy üzletei az alternatívenergia-piaci cégnek
2011.02.03 Olvasási idő:

Generali: Jól kereshetünk az MTelekom részvénnyel

Komolyabb piaci mozgásokra számít 2011-ben a Generali Alapkezelő, miután számos, hatásait tekintve nehezen becsülhető pozitív és negatív tényező áll egymással szemben, a hatalmas tőkeáramlások pedig felerősítik a hirtelen és nagymértékű árfolyam reakciókat – írja Pallag Róbert, a Generali Alapkezelő részvényportfólió menedzsere.
2010.12.21 Olvasási idő:

A lakosság még jegyezhet RFV kötvényt

Az RFV2014/A kötvények intézményi jegyzése az RFV várakozásainak megfelelően, sikeresen zárult. Ezáltal az RFV projektjeinek megvalósításához szükséges időarányos források a társaság rendelkezésére állnak. A folyamatban lévő lakossági (nem intézményi) jegyzés is jól halad. A lakossági befektetők december 3-ig jegyezhetik az értékpapírokat.
2010.11.26 Olvasási idő:

Az RFV nyeresége 79 százalékkal nőtt az első 9 hónapban

Az RFV Regionális Fejlesztési, Beruházó, Termelő és Szolgáltató Nyrt. 2010 első kilenc hónapjában 885 millió forint adózott nyereséget ért el, 79 százalékkal többet, mint az előző év azonos időszakában - közölte a cég a Budapesti Értéktőzsde honlapján hétfőn.
2010.11.15 Olvasási idő:

Miért zuhantak be a részvények? - Az elemző spekulációt sejt

A mai részvénypiaci korrekció hazai folyamatoknak tudható be - mondta a Világgazdaság Online-nak Hamar Márton, a Pioneer Alapkezelő portfólió menedzsere. Hozzátette: az, hogy a nyugdíjkasszáknak el kellene adni a részvényeiket, csak spekuláció.
2010.10.22 Olvasási idő:

Zuhanórepülésbe kezdett a tőzsde - eladnak a nyugdíjpénztárak

Már tegnap érzékelhető volt a Budapesti Értéktőzsdén a közepes kapitalizációjú vállalati papírok esetében a látványos gyengülés, mára viszont a nagyobb részvények is esésnek indultak.
2010.10.22 Olvasási idő:

RFV: koncessziós szerződés Zilahon

2010.10.21 Olvasási idő: