Jackson

Jackson halála után is rekordüzletet kötött

A Michael Jacksont képviselő csoport az AP információi szerint rekord értékű hosszú távú szerződést kötött a Sony Musickal.
2010.03.16 Olvasási idő:

Jackóval érkezik az új hordozható winchester

A Samsung 500 gigabájtos hordozható tárolót dob piacra, amelyre eleve feltölti a This Is It című filmet.
2010.02.08 Olvasási idő:

Jackson dal – Nem új és nem az ő szerzeménye

Egy nappal azután, hogy nyilvánosságra került az új Michael Jackson dalként aposztrofált This Is It, kiderült: a dallam szerzője egy ismeretlen Puerto Rico-i zenész, az eredeti dalt társszerzője pedig Paul Anka.
2009.10.13 Olvasási idő:

Mennyit ér Michael Jackson holtan?

Negyvennyolc nappal a halálát követően Michael Jackson 100 millió dolláros bevételt termelt örököseinek. Vagyonának kezelői újabb 100 millió dollárt várnak az év végéig.
2009.08.13 Olvasási idő:

Jackson a mobilokon és a polcokon - Beindult az üzlet

A Michael Jackson vagyonának kezelésével megbízott csoport már számos, a popsztár hírnevét kiaknázó üzleti ajánlatot kapott. Hamarosan megjelenhetnek a Michael Jacksonnal fémjelzett pólók, mobiltelefonok, sőt, a pop király akár az X-Box videójáték konzolon is feltűnhet.
2009.08.05 Olvasási idő:

Lehet, hogy Michael Jacksont megölték?

Még mindig bizonytalan Michael Jackson halálának pontos oka - pláne azután, hogy a Los Angeles-i rendőrfőkapitány nem zárta ki, gyilkosság áldozata is lehetett a popsztár.
2009.07.10 Olvasási idő:

Mennyit költött Los Angeles Michael Jackson temetésére?

A városi hivatalnokok közlése szerint Los Angeles 1,4 millió dollárt fordított a Michael Jackson búcsúztatásához biztosított forgalomirányításra, biztonsági őrökre és más szolgáltatásokra.
2009.07.09 Olvasási idő:

Az embereknek elegük van Jacksonból, mégis nézik

Egy friss közvélemény-kutatás eredményei szerint az amerikaiak kétharmada úgy érzi, túl nagy a médiafelhajtás Michael Jackson váratlan halála körül.
2009.07.08 Olvasási idő:

A kalózokat is megmozgatta Michael Jackson halála

A pop királyának váratlan halála a zenerajongók és a médiumok érdeklődésének felkeltése mellett nem csak a zeneboltok forgalmát lendítette fel, de a kalózlemezek értékesítőinek bevételeit és a fájlcserélő oldalak forgalmát is jelentősen megnövelte.
2009.06.30 Olvasási idő:

100 milliárdot fizethet a biztosító Jackson halála miatt

A londoni O2 arénában megrendezendő koncertsorozatot az AEG Live biztosította. A cégnek Michael Jackson halálát követően mintegy 300 millió font (96 milliárd forint) értékben kell jótállnia.
2009.06.26 Olvasási idő: