Magna

Kacsa volt a gigaberuházás - hogy kerültünk a képbe?

Határozottan cáfolja, és hírlapi kacsának minősíti a Magna konszern a lengyelországi beruházásáról szóló híreket - közölte a Wirtschaftsblatt.
2012.09.05 Olvasási idő:

Kecskemétre települhet a Mercedes terepjárók gyártása

A Mercedes G-osztály (Puch G) terepjáró gyártásának Magyarországra helyezéséről tárgyal az osztrák-kanadai gépipari konszern Magna és a Mercedes - számoltak be róla csütörtöki osztrák lapok a Magna egyik illetékesére hivatkozva.
2012.01.26 Olvasási idő:

Jönnek Európába a kínai Chery autók

Német lapértesülések szerint a kínai Chery autógyár hamarosan megkezdi az európai piacra szánt felső kategóriás gépkocsik gyártását.
2011.09.20 Olvasási idő:

Vissza a hidegháborúhoz? - Kiderült, miért nem adták el az Opelt

A Times cikke szerint a General Motors azért nem adta el az Opelt és a Vauxhallt, mert az orosz-kanadai vevőjelölt tervei között szerepelt, hogy egyes gyárakat az orosz állami cégnek ad el.
2011.07.25 Olvasási idő:

Putyin és az autóbirodalom?

A Magna International három új gyárat létesített Oroszországban, a Hyundai pedig tegnap avatta fel új, szentpétervári üzemét Vlagyimir Putyin jelenlétében.
2010.09.22 Olvasási idő:

Barroso dicsérete Athénnak

2010.09.22 Olvasási idő:

Amerikai kézben marad az Opel

Az amerikai General Motors (GM) mégsem válik meg a veszteséges Opeltől, inkább megtartja, és megpróbálja megmenteni.
2009.11.05 Olvasási idő:

Végtelen történet – A GM-é marad az Opel

A General Motors visszalépett korábbi szándékától, mai bejelentés szerint megtartja az Opelt, és nem adja el a vállalatot a Magna International kanadai autóalkatrész-gyártó cégnek. Ezzel véget ért a cég sorsa körül több hónapja tartó bizonytalanság. A német politikusok egy része felháborodott, az Opel dolgozói pedig sztrájkra készülnek a döntés miatt.
2009.11.04 Olvasási idő:

A GM kész visszafizetni az 1,5 milliárd eurós hitelt

Az amerikai General Motors kész visszafizetni azt az 1,5 milliárd eurós, úgynevezett áthidaló hitelt, amelyet a német kormány, illetve a németországi Opel-üzemeket működtető tartományok közösen biztosítottak az Opel talpon maradásához.
2009.11.04 Olvasási idő:

Oszkóék pesszimistábban tervezték a költségvetést

A kormány az átlagosnál pesszimistább forgatókönyv alapján tervezte a költségvetést, éppen ezért a megszokottnál nagyobb tartalékokat halmozott fel a jövő évi költségvetés törvényjavaslatában - mondta Oszkó Péter pénzügyminiszter kedden a Magyar Televízió Az Este című műsorában.
2009.11.03 Olvasási idő: