elbocsát

Fejek hullottak - Folytatódik a botrány a legnagyobb német acélvállalatnál

Németország legnagyobb acélgyártó konszernje, a ThyssenKrupp elbocsájtott három felső szintű menedzsert – jelenti a Bloomberg. Az amerikai hírügynökség szerint a felügyelőbizottság személyzeti bizottsága tett tegnap ajánlást arra nézve, hogy december 31-e hatállyal szüntessék meg az Olaf Berlien, Edwin Eichler és Jürgen Claassen munkaszerződését.
2012.12.06 Olvasási idő:

Kapuvári Bacon: Fizetésképtelenség és teljes leépítés

Egy hónappal a Kapuvári Hús Zrt. után elbocsátja dolgozóit az üzemet működtető másik társaság, a Kapuvári Bacon Kft. is - erősítette meg az MTI értesülését kedden Pászli Tibor szakszervezeti vezető.
2012.11.20 Olvasási idő:

Menthetetlen a Shlecker - Tízezren kerülnek utcára

A németországi Schlecker drogéria kereken 10 ezer alkalmazottja a napokban kapja meg a felmondólevelét. Csütörtökön végérvényesen kudarcot vallottak azok a törekvések, hogy úgynevezett befogadó társaságot hozzanak létre a csőd miatt fenyegető munkanélküliség megakadályozására.
2012.04.01 Olvasási idő:

Öthavi bért kapnak a komáromi Nokia elbocsátott dolgozói

A törvényben előírt összegen túl háromhavi átlagkeresetnek megfelelő juttatást és legalább két hónapig a keresetnek megfelelő álláskeresési támogatást fizet a Nokia a komáromi gyárból elbocsátani kívánt 2.300 dolgozónak - tájékoztatta a munkavállalói érdekképviselet vezetője pénteken az MTI-t.
2012.03.09 Olvasási idő:

NGM az Erste-döntésről: nem várták meg a tárgyalások végét

A jövő év első hónapjaiban dolgozóinak mintegy 15 százalékától, 400-450 alkalmazottól válik meg az Erste Bank Hungary Zrt., és várhatóan 43 magyarországi fiókját bezárja.
2011.12.09 Olvasási idő:

Az Olympus "császára" és a sikerdíj botrány

Az Olympus körüli vihar nem akar elülni, miután a posztjáról váratlanul eltávolított brit vezérigazgató továbbra is állítja: azért bocsátották el két hétnyi munka után, mert megkérdőjelezett egy sikerdíjfizetést.
2011.10.25 Olvasási idő:

"Kirúgási listát" vezet a Schlecker

A Schlecker német drogérialánc nagy vihart kavart azzal a nemrég nyilvánosságra került listával, amelyen azok az alkalmazottak szerepelnek, akiket el akar bocsátani.
2011.05.02 Olvasási idő:

Túl olcsó a kínai - 200 embert bocsát el a tatabányai gyár

Március végén megszüntetik az öntéssel készített könnyűfém felnik gyártását a tatabányai keréktárcsagyárban ezért majdnem 200 ember bocsátanak el az üzemből - jelentette be keddi sajtótájékoztatóján az Otto Fuchs Hungary ügyvezető igazgatója.
2011.03.22 Olvasási idő:

Soha ennyi új dolgozót nem vett még fel a Google

A Google amerikai internetes óriás idén több új munkaerőt vesz fel, mint valaha, mintegy ezer munkahely létesül Európában is.
2011.01.26 Olvasási idő:

250 főt elküld az Erste a bankadó miatt

Mintegy 9 százalékos - nagyjából 250 fős - létszámcsökkentést tervez még az idén az Erste Bank Hungary Nyrt. a korlátozott bevételi kilátások, a hitelezési piac jelentős lefékeződése, valamint a bankadó miatt - írta a Napi Gazdaság szerdán.
2010.11.10 Olvasási idő: