lekötött betét

Történelmi csúcson a számlapénzek

Ekkora ugrásra legutóbb 2016 decemberében volt példa.
2020.06.25 Olvasási idő:

A számlapénzek harmadát sem kötik már le betétben

Hetven százalék közelébe emelkedett novemberre a látra szóló és a folyószámlabetétek aránya a lakossági betétek körében.
2019.01.18 Olvasási idő:

Számlapénz: közel a kétharmad

Már 66 százalék feletti a látra szóló és folyószámlabetétek aránya a lakosság betétein belül, ami újabb rekordot jelent.
2018.04.12 Olvasási idő:

Nagyon gyorsan nő a lekötetlen pénzek aránya

Betéteiknek több mint 62 százalékát nem kötik le a háztartások, miközben az első fél év végére a készpénzük állománya megközelítette a 4000 milliárd forintot.
2017.12.20 Olvasási idő:

Alig harmadát kötik le a banki betéteknek

Rohamosan csökken a lekötött betétek aránya a háztartások számlapénzein belül: az első negyedév végére mindössze 2758,5 milliárd forintot tett ki.
2017.05.18 Olvasási idő:

Érdemes lekötni a bankbetéteket? - Ilyen kamatokat kínálnak most

Továbbra is kiemelkedő kamatokat biztosítanak a bankok hazánkban a bankbetétekre, amit a javuló inflációs környezet is támogat, az itthon elérhető reálkamatok számottevően meghaladják a nyugat-európai szintet – derül ki a Bankmonitor.hu legfrissebb elemzéséből.
2012.07.11 Olvasási idő:

Lekötött bankbetéttel arathatunk Magyarországon

A nemzetközi és hazai pénz- és tőkepiaci feszültségek eredményeként ma Magyarországon magasabb reálkamatot lehet elérni bankbetétek lekötésével, mint ami a New York-i tőzsde átlagos éves reálhozama volt az elmúlt 85 évben – derül ki a Bankmonitor.hu legfrissebb elemzéséből.
2012.06.06 Olvasási idő:

Szűkmarkúak a bankok a lekötött betétekkel

A válság kapcsán kialakult forrásínség ellenére továbbra sem kápráztatják el a hosszú távú betétlekötésekben gondolkodó ügyfeleket a bankok: az egyéves lejáratra kínált kamatok még több piaci szereplőnél alacsonyabbak, mint a néhány hónapos betéteké.
2010.04.21 Olvasási idő:

"Malacperselyek" a bankoktól – Ismét megtakarítási számla

Az utóbbi hónapokban több hitelintézet is újra csatasorba állította a jelentőségéből az elmúlt években sokat vesztett megtakarítási számlát, hagyományos és korszerűsített formákban egyaránt. Az új vagy megújított konstrukciók bevezetésének hátterében a forrásszerzési cél áll: az ezeken a számlákon elhelyezett összeghez ugyanis – ellentétben a lekötött betétekkel – nagyon ritkán nyúlnak az ügyfelek.
2009.12.21 Olvasási idő:

A megtakarításokra hajt az OTP bank - új akciók

Az OTP Bank Tavaszi Megtakarítási Programjában a lakossági forint számlákhoz kapcsolódóan 3 hónapos lekötési lehetőségeket kínál.
2009.03.10 Olvasási idő: