AOL

Gyorsan lezárta az AOL felvásárlását a Verizon

2015.06.25 Olvasási idő: 0 perc

Dollármilliárdos üzletet jelentettek be

A Verizon Communications Inc. bejelentette, hogy 4,4 milliárd dollárért felvásárolja az AOL digitális tartalom-, termék- és szolgáltatásközvetítő tömegkommunikációs céget, így az Egyesült Államok legnagyobb vezeték nélküli szolgáltatója lesz, egyúttal a webes és a mobiltelefonos videószolgáltatások terén is átveszi a vezető helyet.
2015.05.12 Olvasási idő: 0 perc

Megfigyelték a Google, a Facebook és a YouTube adatforgalmát is

Kilenc internetes óriásvállalattól, köztük a Google és a Yahoo keresőprogramokat működtető cégektől, illetve Facebook népszerű közösségi oldalt vagy a világszerte használt YouTube videomegosztó portált üzemeltető vállaltoktól gyűjtött be információkat az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) - írja a The Washington Post című napilap.
2013.06.30 Olvasási idő: 0 perc

Magyarázkodhat Carol Bartz: csalódást hozott a Yahoo

Folytatódott a Yahoo keresőmotorjának piacvesztése a Google-lal szemben. A Yahoo Inc. harmadik negyedéves eredményei várakozáson alul maradtak.
2010.10.20 Olvasási idő: 0 perc

Nagyot ugrott a Yahoo-kurzus a felvásárlás hírére

A Yahoo részvények árfolyama több mint 9 százalékkal emelkedett csütörtökön azon hírek hatására, hogy az internetes vállalatot magántőketársaságok vásárolhatják fel. Az ajánlattevők között lehet az AOL vagy a News Corp. is.
2010.10.15 Olvasási idő: 0 perc

A kelet-európai szervezett bűnözésnek kedvezne az AOL tulajdonosváltása

A külföldi befektetéseket vizsgáló amerikai szövetségi hatóság bűnüldözési megfontolásokra hivatkozva igyekszik megakadályozni, hogy az AOL azonnal üzenetküldőt-internetszolgáltatót orosz pénzügyi befektető vásárolja fel.
2010.06.16 Olvasási idő: 0 perc

Hullócsillagot rajzolt a chipszektor, túlhevülhet a piac

A részvénypiac szerdán emelkedett és a Dow ismét 11 ezer pont fölé került, miután a Fed a kamatlábat nulla közelében hagyta, és elismerte, hogy a gazdaság javulóban van.
2010.04.29 Olvasási idő: 0 perc

Az iPadtől félti a netet az amerikai kormány

Az amerikai szövetségi hivatal illetékesei arra figyelmeztetnek, hogy az Apple iPadje további nehézségeket okozhat a már most is túlterhelt hálózatokon.
2010.02.05 Olvasási idő: 0 perc

Sherlock Holmes segített

A Time Warner főként a Sherlock Holmesnak köszönhetően növelte negyedik negyedéves profitját.
2010.02.03 Olvasási idő: 0 perc

Betört a legnagyobbak közé a Facebook - csak neki sikerült

A comScore idén is elkészítette a legnagyobb weboldalak listáját. Az első tíz helyezett között egy jelentős változás történt: a tizenhatodik helyről az ötödik pozícióra ugrott a Facebook.
2009.08.25 Olvasási idő: 0 perc