IFA

A szupertévék játszották a főszerepet idén is az IFA technológiai kiállításon

Minden eszközt meghódító mesterséges intelligencia jellemezte az idei berlini IFA technológiai kiállítást.
2018.09.06 Olvasási idő:

Rengeteg újítással készültek az IFA-ra a gyártók

Számos új okostelefonnal és számítógéppel ismerkedhetünk meg a következő napokban a berlini IFA-n, és az is kiderül, hogy milyen sisakok segítenek majd átélni a kevertvalóság-élményt.
2017.08.31 Olvasási idő:

Újraértelmezte a tabletet a Lenovo

Alaposan átformálja a 2 az 1-ben táblagépekről alkotott képet a Lenovo új eszköze, a Yoga Book, a Huawei és a Sony IFA-n bemutatott okosmobiljainak köszönhetően pedig még jobb fotók készülhetnek telefonnal.
2016.09.02 Olvasási idő:

Új órával támad Európára a Samsung

Új okosóra a Samsungtól, a világ legvékonyabb laptopja az Acertől – a többi között ezekkel az újdonságokkal indult a berlini szórakoztatóelektronikai szakvásár, az IFA.
2016.09.01 Olvasási idő:

Okosóra-áradat Berlinben

2015.09.11 Olvasási idő:

Okosotthonba csábítanak

Intelligens mosógépet, az okosotthon központját, illetve a pihentető alvást támogató eszközt is bemutatott az IFA-n tartott tegnapi sajtótájékoztatóján a Samsung. A TomTom a viselhető technológiák területén erősít, az LG pedig feltekerhető billentyűzettel állt elő.
2015.09.04 Olvasási idő:

Új csipekkel tarolna az Intel

Hatodik generációs processzorcsalád az Inteltől, ragadozók az Acertől és karácsonyi ajándékötletek a Lenovótól – a többi között ezek jellemezték a berlini IFA tegnapi napját, amelyen a nagy cégek a sajtó képviselőinek mutatták be újdonságaikat. A Huawei az Apple-t támadja, az új Mate S kijelzője már arra is reagál, hogy milyen erővel érintjük meg.
2015.09.02 Olvasási idő:

IFA-ra öntik az újdonságokat

Nyakunkon a világ egyik legnagyobb elektronikus szórakoztató- és informatikai eszközöket bemutató vására, a berlini IFA. Új tévéket, mobiltelefonokat, okosórákat, megannyi Windows–10-zel működő okoseszközt kínálnak szeptember 4–9. között a német fővárosban.
2015.08.28 Olvasási idő:

Gyöngyös a legdrágább

Mivel nem a helyi lakosokat terheli, valamint a turizmus is fejlődik, ezért számos önkormányzat döntött az idegenforgalmi adó emelése mellett. Egy gyöngyösi éjszaka 505 forintba kerül
2015.01.26 Olvasási idő:

Új kategória uralkodik Berlinben

Előretörtek az óriástelefonok a berlini elektronikai kiállításon, az IFA-n. A fokozott figyelem érthető, hiszen négy év alatt több mint háromszorosára nőhet az ebbe a kategóriába tartozó készülékek forgalma. A tévéknél az ívelt forma és az ultra nagy felbontás a divat, az okosórák piacán pedig egyre nagyobb a verseny
2014.09.08 Olvasási idő: