Crédit Agricole

Crédit Agricole: Orbán megértette, hogy a befektetőkre szorul

Nem lesz számottevő hatása a magyar bankokra a végtörlesztés lehetőségének – állítja budapesti látogatása után írt elemzésében Guillaume Tresca, a Crédit Agricole Corporate and Investment Bank elemzője.
2011.10.10 Olvasási idő:

Újabb szöget ütött a Siemens a francia bankrendszer koporsójába

A Financial Times értesülései szerint a német konglomerátum körülbelül 500 millió eurónyi betétet vett fel az egyik francia bankból bő két héttel ezelőtt. Piaci pletykák szerint ez nem a BNP Paribas volt, hanem a Société Générale/Crédit Agricole duó tagjáról van szó.
2011.09.20 Olvasási idő:

A Moody’s tovább ijesztgeti a bankszektort

A francia bankok jelentős kitettséggel rendelkeznek Görögországban, a Moody’s már figyelmeztetett is három nagy pénzintézetet, hogy a leminősítés veszélye fenyegeti őket
2011.06.15 Olvasási idő:

A CA-IB az újraéledő magyar beruházási kedvben bízik

Jelentősen növelte eredményét a francia Crédit Agricole. A CA 2010-es sikere mögött döntően a lakossági üzletág felfutása és a kockázati költségek csökkenése áll. A magyarországi fióktelep eredménye csökkent ugyan, de számottevően bővült mind a mérlegfőösszeg, mind a vállalati hitelek állománya, azaz a CA növelte aktivitását Magyarországon is.
2011.02.24 Olvasási idő:

Napi 61 milliárdba kerül az egyiptomi forradalom

A Crédit Agricole számításai szerint az egyiptomi helyzet napi 310 millió dolláros, vagyis több mint 61 milliárd forintos költséggel járnak az ország számára.
2011.02.04 Olvasási idő:

Óriásit buktak a bankok

Európa néhány legnagyobb bankjának profitja akár negyedével is csökkenhet a különböző európai országokban újonnan bevezetett tíz új adó együttes hatása következtében - írja a The Financial Times.
2011.01.10 Olvasási idő:

A görögökre haragudhat a nagyot ugró Crédit Agricole

A Crédit Agricole SA, amely fiókjait tekintve Franciaország legnagyobb bankja, jelentős nyereségnövekedést ért el ez év első felében, a görög adósságválság negatív hatása ellenére.
2010.08.26 Olvasási idő:

"Unatkozik" a forint, mínuszban a részvények

Ma reggel a tegnap látott képet mutatja a devizapiac, míg a BÉT-en gyengélkednek a fontosabb részvények.
2010.07.07 Olvasási idő:

A Fiat lehet a győztes Európában

A roncsautó-programok befejezésének csökkeni kezdett az európai autógyártók profitja. A Crédit Agriclole Corporate and Investment Bank elemzői szerint ilyen körülmények között felértékelődnek a kontinensen kívüli piacok.
2010.05.20 Olvasási idő:

Gyengébben kezdett itthon a Crédit Agricole

A tavalyinál gyengébben indította az évet a Crédit Agricole magyarországi fióktelepe. A bank 200 millió forintos eredménnyel zárta az első negyedévet, de a vezérigazgató szerint az idei évre tervezett szint elérhető, sőt akár meg is haladható.
2010.05.13 Olvasási idő: