lekötés

Hamar fogynak a TOP-források Szabolcsban

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) jelentős részét lekötötték, így csaknem kétszáz projekt biztosan megvalósulhat Szabolcsban.
2017.05.11 Olvasási idő:

9 százalékos kamat bankbetéttel, így

Átlagosan 3,21 százalékponttal magasabb kamatot kínálnak a különböző feltételek teljesítéséhez kötött bankbetétek, mint a hagyományos lekötések – derül ki a Bankomonitor.hu friss felméréséből.
2012.04.26 Olvasási idő:

Verseny a betétekért

Tízmilliárdokat nyerhetnének a háztartások, ha körültekintőbben kötnék le a pénzüket.
2012.04.13 Olvasási idő:

Ebbe fektettük a pénzünket

Rekordon az állampapír-állomány, megugorhat az állam részvényekben lévő vagyona.
2011.07.11 Olvasási idő:

Gyorsabban érkeznek a fizetések - Felpörög a bankrendszer

Elsősorban a kisvállalkozások pénzforgalmát könnyíti és kiszolgáltatottságát csökkenti, hogy jövő júliustól a bankoknak négy órán belül teljesíteniük kell az elektronikus átutalásokat – mondták el a magyarországi Volksbank és informatikai partnerei sajtótájékoztatójukon.
2011.04.12 Olvasási idő:

Fukar bankok – Egy-két hónapra szólnak az akciós kamatok

Konszolidálódnak az elmúlt szűk egy évben igencsak elszaladt betéti kamatok, és bár a legtöbb hitelintézetnél még mindig találni két számjegyű akciós ajánlatot, a normál kamatszint már mindenhol a jegybanki alapkamat alá került.
2009.08.27 Olvasási idő:

Búcsúzhatunk a csábító kamatoktól?

Több hazai bank vezetője szerint a tavaly ősz óta tartó nagy kamatverseny, az új források bevonását szolgáló non-stop betéti akciók már nem tarthatók fenn sokáig.
2009.06.16 Olvasási idő:

Egyre több bank csábítja a nyugdíjasokat - Ki mit kínál?

Egyre több bank veszi célba a nyugdíjasokat, leginkább a célcsoport nagy - stabilan hárommillió feletti – létszáma miatt.
2009.06.03 Olvasási idő:

Sztár lett a tartós bérlet a kkv-k körében

Háromszorosára emelkedett a tartós bérlet iránti érdeklődés a Sixt Magyarország első negyedéves adatai szerint. A vállalatnál rögzített ajánlatkérések többsége kis- és középvállalkozásoktól érkezett, akik a válság során így próbálják megőrizni versenyképességüket.
2009.05.26 Olvasási idő:

Csaknem ötmilliárdnyi tőkét ömlesztenek az OTP-be

Az OTP 4,618 milliárd forint névértékű kötvényt értékesített, a 9,5 százalékos kamatozású értékpapírokért tolongtak a befektetők
2009.05.15 Olvasási idő: