BUX 39,707.19
+0.96%
BUMIX 3,780.03
+1.95%
CETOP20 1,793.99
-0.41%
OTP 8,534
+1.72%
KPACK 3,100
0.00%
0.00%
+0.47%
+0.59%
+0.20%
ZWACK 18,500
-0.27%
+4.97%
ANY 1,565
-1.26%
RABA 1,125
+2.27%
0.00%
+3.42%
+2.58%
-1.90%
+1.81%
+5.69%
+0.92%
0.00%
-1.22%
OTT1 149.2
0.00%
+23.89%
MOL 2,950
+1.30%
+3.64%
ALTEO 2,410
+2.12%
0.00%
0.00%
EHEP 1,050
+1.94%
0.00%
+0.77%
MKB 1,972
0.00%
0.00%
+11.94%
0.00%
0.00%
SunDell 42,000
0.00%
0.00%
-0.39%
0.00%
-3.45%
+0.40%
GOPD 12,900
0.00%
OXOTH 3,690
0.00%
-0.46%
NAP 1,240
0.00%
0.00%
0.00%
Forrás
RND Solutions

Michelin-csillag

A Costes konyhafőnöke szerint hamarosan mind vegetáriánusok leszünk

Az Angliából hazatérő Koppány Levente állítja, a televízió miatt nyitottabb a magyar közönség Rácz Jenő felé.
2022.04.13 Olvasási idő:

Így süt-főz a magyar csapat a Bocuse d’Oron

Hamarosan terítékre kerül a mai Bocuse d’Or menüsora, a magyar csapat ma főz.
2022.03.24 Olvasási idő:

Igazi sztárséffel indul újra a Costes

Gerendai Károllyal már korábban nyitott közös éttermet a szakács.
2022.02.15 Olvasási idő:

Fellázadtak a Dropbox alkalmazottai, amiért nem jár nekik több Michelin-csillagos menü

Többen is ezzel indokolták a felmondásuk okát.
2022.02.07 Olvasási idő:

Még több lett a Michelin-csillag Horvátországban

Tőlünk délebbre nem csak Horvátországba érdemes menni Michelin-csillagos kulináris élményekért.
2021.09.11 Olvasási idő:

Íme a Michelin-csillag hazai várományosai

Ősszel jelenik meg a Michelin-kalauz magyar vonatkozású kiadványa.
2021.08.27 Olvasási idő:

Újabb magyar Michelin csillag! Nagyot nyerhetnek a csillagosok

A tapasztalatok szerint meg is duplázódhat a díjazott éttermek forgalma
2011.03.16 Olvasási idő:

"Szólni kell, ha hideg az étel" - Egy magyar séf, aki hatcsillagos szállodában főzött

A magyar séf, aki főzött hatcsillagos szállodában. Segal Viktor jelenleg rendezvényeket szervez, tanácsokat ad, segít elindítani újonnan nyíló éttermeket, és jövőt tervez. Egyelőre Magyarországon. Szakmai életútja 1987-ben kezdődött a budai Hiltonban, igaz, két év múlva már külföldön folytatta munkáját. Megjárta Tel-Aviv, Lyon és Amszterdam világhírű éttermeit. Interjú.
2009.02.17 Olvasási idő: